MOŽE LI ČOVJEK BITI ZDRAV AKO MIRUJE?

SVE OKO NAS SE MIJENJA PROTOKOM ENERGIJE KAKO TO ONDA MI OČEKUJEMO DA ČOVJEK KOJI MIRUJE MOŽE BITI ZDRAV?

Kada boli standardna je odluka mirovanje, danas se i liječnici mahom slažu s time a njihova je zadnja…

Nedavno smo svjedočili kampanji gdje je meso prikazano kao primarni uzročnik niza bolesti današnjice vezanih za krvožilni sustav. Međutim od svih koji su se oglasili na temu u medijima samo je jedan liječnik napomenuo kako fizički aktivni nemaju o čemu brinuti osim o umjerenosti, kako se tijelo u svojim procesima pobrine za sve.

Ako ste neaktivni imate manje mišića i inzulinskih receptora stoga manje hrane biva iskorišteno…nezdrava je isključivo ona prehrana koju ne možete apsorbirati te ostaje u krvotoku krčeći krvožilni sustav!

Evoluciju čovječanstva zamijenila je degeneracija… Što treba jesti onaj koji ne radi ništa, ne izlazi na sunce, čitav dan sjedi i legne pred tv kada dođe kući?

Prvenstveno nešto što se zadržava kratko u probavnom traktu i prilikom obrade ostavlja minimalno metabolita u tijelu i da ne zaboravimo treba jesti malo jer ne trošimo ništa…

Svako malo u program primim klijenta koji je “intolerantan” na jako puno stvari međutim kad se propisno aktivira, metabolizam poraste i kisik prokola tijelom sve polako liježe na svoje mjesto te je lista namirnica koje nam teško padaju na želudac sve kraća…

Jednako tako se odnosimo prema boli, kada nastupi mi čekamo… Imam na desetine primjera u direktnom radu s klijentima gdje su mi otkazivani treninzi zbog bolova u leđima, na moje nagovaranje odradili smo trening, istegli se, manipulirali kralježnicu, dobro hidrirali, odmorili i bolovi su posustali….

LEAVE A COMMENT

RELATED POSTS