Osobni trening

Program individualnih treninga pod našim vodstvom je suradnja koja u pravilu traje minimalno mjesec dana (10 treninga).

Suradnja započinje uvodnim razgovorom i ispunjavanjem upitnika kojim dobivamo uvid u vašu problematiku, životni tempo i vremenske mogućnosti.

Kako bi objektivno pratili vaš napredak i pravovremeno reagirali promjenama u planu prehrane i treninga, pratimo nekoliko parametara. tjelesne opsege uz periodično fotografiranje.

Ovisno o vašoj problematici i vremenskim mogućnostima, dogovaramo broj treninga (2x ili 3x tjedno) i vrijeme treninga (prijepodnevni ili poslijepodnevni termini).

Trening je isključivo težinski i bazira se na višezglobnim vježbama jer one aktiviraju najviše mišića i time omogućavaju veću apsorpciju hrane. 
Naglasak stavljamo na podučavanje pokreta, NE izolaciju mišića. Naša je zadaća naučiti vas kako se pravilno kretati, podići i povući teret, sjesti i ustati se, potisnuti iznad glave, sve kako bi postali snažniji i riješili se bolova!
Težinski trening mijenja način funkcioniranja našeg tijela, poboljšava funkcioniranje mozga, lučenje hormona, srca i podiže metaboličke mogućnosti. Ne postoji učinkovitiji način za ozbiljne promjene nabolje u zdravlju i fizičkom izgledu neovisno o vašem spolu ili dobi!

NAŠI PROGRAMI:


Osobni treninzi održavaju se na 3 lokacije u Hrvatskoj: